MŠ Za Oborou

ZŠ a MŠ T.G.Masaryka - pracoviště MŠ Za Oborou 3
Za Oborou 3/2412
161 00, Břevnov

http://www.zstgmruzyne.cz/mszaoborou

tel.:   235 317 740
datová schránka: 9w63c4u
ředitelka: Mgr. Dana Hudečková
vedoucí učitelka: Mgr. Daniela Marková
kapacita: 96 míst / 4 třdy
typ zařízení: ZŠ a MŠ
provoz: celodenní
pondělí až pátek: 6:30- 17:00

Aktuality

Žádný záznam nevyhovuje zadaným kritériím


Akce

Žádný záznam nevyhovuje zadaným kritériím


Popis školky


MŠ Za Oborou je součástí ZŠ a MŠ T. G. Masaryka, nachází se v klidném prostředí,v okrajové části města, blízko obory Hvězda. Budova MŠ je jednopatrová. V přízemí se nachází dvě třídy (červená a oranžová), v poschodí jsou také dvě třídy (zelená a žlutá).  Kapacita mateřské školy je 112 dětí. Děti jsou rozděleny do tříd podle věku.

Výchovná práce je podřízena individuálním potřebám a zájmům dětí. Směřuje k tomu, aby se dítě v mateřské škole cítilo dobře a bezpečně, aby se učilo chápat a plně prožívat svět kolem sebe, mělo chuť poznávat, přemýšlet a tvořit. Proto se snažíme budovat dobré vztahy v celém kolektivu zaměstnanců a tím být dobrým vzorem dětem. 

Filosofií naší školy je rozvíjet samostatné a zdravě sebevědomé děti cestou přirozené výchovy, položit základy celoživotního vzdělávání všem dětem podle jejich možností, zájmů a potřeb. Pracujeme podle rámcového plánu, nabízíme atraktivní výchovný program. Při své pedagogické činnosti budeme i nadále pokračovat v úspěšně započaté etapě vztahující se k prohlubování kamarádských vztahů mezi dětmi, respektovat jejich přání, reagovat na podněty ze strany rodičů i dětí. Stávají se pro nás rovnocennými partnery. Velkým úspěchem je vzájemná tolerance, porozumění, pomoc a slušnost mezi dětmi.

Zájmové aktivity


- Angličtina pro předškoláky

- Plavání

-Předškoláček

- Kroužek angličtiny pro mladší děti